Amenajare urbana

amenajare urbana

Amenajarea urbana reprezinta toate acele produse dedicate spatiilor publice, comerciale si administrative pentru a conferii o imagine armonioasa si moderna. Produsele noastre sunt proiectate pentru cele mai diverse aplicatii, adaptandu-se tuturor cerintelor din spatiile si zonele urbane, recreere si aer liber.

Firma AUTOSAFE va ofera produse si servicii dedicate amenajarii urbane. Produsele au un design modern si placut, precum si un nivel inalt de calitate, dedicate echiparii si amenajarii spatiilor publice. Firma AUTO SAFE va prezinta o varietate de produse pentru amenajari de interior si exterior, avand o gama larga de modele, in functie de preferintele dumneavoastra.

Pentru o imagine armonioasa, produsele noastre imbina designul si functionalitatea, cu standarde inalte de calitate. Se adapteaza tuturor cerintelor din spatiile si zonele urbane, deoarece sunt proiectate pentru cele mai diverse aplicatii.

spatii de joaba amenajare urbanaAmenajarile urbane reprezinta tipul cel mai complex de mediu construit de om, in care activitatea industriala si culturala domina elementele naturale. Mediul urban (orasul), tehnicizat si puternic industrializat, a eliminat actiunea nefavorabilă a factorilor naturali, asigurand omului, in locuinte modern amenajate, un climat ferit de intemperii. Orasul faciliteaza posibilitatile de deplasare în spatiul social, mijloceste satisfacerea nevoilor culturale ale omului.

  • Creare spatii atractive de stimulare care sa incurajeze interactiunea sociala.
  • Imbunatatirea circulatiei pietonale si siguranta.
  • Incurajarea dezvoltarii durabile.
  • Stimularea dezvoltarii economica prin furnizare.
  • Fundament pentru investitii viitoare, care va atrage mai multe intreprinderi, servicii, vizitatorii si rezidentii permanenti.

Tipuri de amenajari urbane:- amenajare spatii de joaca pentru copii

– stalpi ornamentali pentru protectie si delimitare
– stalpi pietonali pentru indicatoare stradale
– pavele din cauciuc
– baze sportive tartan
– pavaje si borduri
– banci
– cosuri si containere de gunoi
– aparate fitnes de exterior
– fantani arteziene si cismele
– suporti biciclete
– garduri de protectie

Mobilier urban

Mediul ambient curat si ingrijit este o componenta importanta a calitatii de viata a locuitorilor oricarui oras dezvoltat.

Sistemul de salubrizare este alcatuit dintr-un ansamblu tehnologic si functional, care cuprinde constructii, instalatii si echipamente specifice destinate prestarii serviciului de salubritate, precum: puncte teritoriale de colectare si preselectare a deseurilor; grupuri de salubritate; statii de transfer; constructii si instalatii destinate sortarii, neutralizarii, valorificarii si depozitarii deseurilor; baze de intretinere a autovehiculelor de salubritate; centre teritoriale de colectare si reciclare a materialelor; puncte teritoriale privind activitatea de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

mobilier urban amenajare urbana

Mobilierul urban este un ansamblu de elemnte decorative amplasate in spatiile publice care confera o personalitate aparte a unei zone sau localitati prin amplasare, aspect si alcatuire.

Cosuri de gunoi interioare

Cosuri de gunoi interioare

Cosurile de gunoi interioare sunt concepute special cu doua deschideri laterale, sistem de stingere a incendiului, simbol cu „fumatul interzis”, posibilitate de personalizare plus o paleta larga de culori. Puteti opta pentru varianta clasica sau pentru o gama mai eleganta.

Cosuri de gunoi exterioare.

Cosuri de gunoi exterioare.

Cosurile traditionale des intalnite in spatiile urbane cu un design clasic, constructie rezistenta la foc, vandalism si la intemperii. Alte caracteristici : capacitate mare de golire, golire rapida a recipientului, recipient interior metalic sau din plastic.

Banci pentru interior-exterior.

Banci pentru interior-exterior.

Banci ideale pentru locatiile de arhitectura contemporana prin aparitia stilului modern al sezutului din otel inoxidabil de inalta calitate. Extrem de robuste si compacte cu capac de otel rezistente la fixare. Banca picnic care se poate lasa la sol cu rezistenta mare in timp.

Carucioare pentru curatenie urbana.

Carucioare pentru curatenie urbana

Carucioare flexibile pentru curatenia urbana, usor de manevrat dotat cu un sistem inteligent de fixare scule, roti solide din cauciuc, sistem de fixare sac menajer, roti suplimentare fata pentru usurarea manevrarii, cleme fixe maturi.

Piloni

piloni stradali pentru mediul urban

Piloni de delimitare stradala, pietonala cat si pentru spatiile verzi, parcari. Acestia pot fi din otel inoxidabil, cauciuc, polietilena si altele. Montarea si fixare sunt usoare, posibilitate personalizare, design placut, vizibilitate maxima pe timp de noapte.

Accesorii spatii pentru fumatori

Accesorii spatii pentru fumatori

Cosuri de gunoi speciale pentru tigari dotate cu garda de fum, dispozitiv de umezire, fixare magnetica a recipientului de colectare, sistem de fixare la sol, diverse logo-uri cu tigareta, „arunca aici”, golire rapida si totodata un ascpect placut. Prezinta un sistem de stingere a incendiului si exista posibilitatea de personalizare si de alegere a sistemului de fixare la sol.

Toate acestea reprezinta o functiune cu caracter social : spatii libere pentru odihna si recreere, intr-un context placut si relaxant unde va fi incurajata si facilitata socializarea intre toti cetatenii zonei respective.