Balize antiorbire

 

 

     Balize antiorbire – destinate prevenirii fenomenului de orbire datorat autovehiculelor care rulează din sens opus.

Balize antiorbire sunt confecţionate din material plastic tratat anti UV şi pot avea montate materiale reflectorizante. Pot fi livrate cu sisteme de prindere pentru parapeţi metalici sau pentru parapeţi din beton.

baliza1-antiorbire-autosafe baliza-antiorbire-autosafe

 

Prudenta soferilor si respectarea de catre acestia a regulilor de circulatie reprezinta primul, si totodata cel mai important pas pentru prevenirea evenimentelor neplacute si desfasurarea in cele mai bune conditii a traficului rutier. Insa, pe langa aceste lucruri, un rol esential il joaca si semnele de circulatie si in general elementele de signalistica rutiera, lipsa acestora ducand la provocarea accidentelor.

Prin natura produselor comercializate, Autosafe urmareste asigurarea unor conditii optime de trafic si implicit calatorii mai sigure, lipsite de incidente. Compania dispune de balize antiorbire a caror rol este, dupa cum reiese si din denumire, de prevenire a efectului de orbire datorat autoturismelor care vin din sens opus. Acestea sunt confectionate din material plastic de culoare verde, pe suprafata carora pot fi montate benzi si alte elemente reflectorizante.

Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!