Echipare autovehicule

 

Echipare autovehicule – este o necesitate obligatorie in caz de urgenta acestea trebuie prevazute cu truse sanitare, stingatoare, unelte etc.

Triunghiuri presemnalizare avarii

triunghiurile cu presemnalizare avarii

Triunghiurile cu presemnalizare avarii sunt destinate vehiculelor ce stationeaza pe drumurile publice din motive tehnice, iar suprafata este fluorescenta – reflectorizanta ce pot fi observate in orice conditie de vizibilitate si sunt realizate din material termoplastic.

Stingatoare auto

stingatoare auto

Stingatoarele auto sunt dotari obligatorii utilizate pentru stingerea incendiilor aparute la vehicule si a altor incendii de dimensiuni mici. Acestea sunt  de doua feluri: stingator tip spray 1000 ml si stingator tip pulbere 1 Kg. Stingatorul tip pulbereeste este incarcat cu pulbere tip BC sau ABC, iar jetul stingatorului are o lungime de 4 m si se descarca in 6 secunde

Truse sanitare de prim ajutor

truse sanitare de prim ajutor

Trusele sanitare de prim ajutor sunt dotari obligatorii pentru echiparea autoturismelor, fiind necesare la acordarea primului ajutor in cazul unui accident rutier. Aceasta are o garantie de 12 luni sau 24 de luni. Trusa medicala fixa este rigida, realizat din material plastic rezistent, cu marginile si colturile rotunjite, fiind prevazuta cu suruburi si dibluri pentru prinderea pe perete. Trusa sanitara portabila este prevazuta cu  suruburi si dibluri pentru prindere pe perete si husa cu maner.

Suporti numar de inmatriculare

suportii numar de inmatriculare

Suportii numar de inmatriculare sunt dispozitive disponibile pentru autoturisme, autovehicule de teren si mopede. Acestea pot fi personalizate, iar datorita sistemului cu bagheta mobila numerele de inmatriculare pot fi demontate usor. Sunt confectionate din plastic negru, iar partea din fata (capacul) care face fixarea numarului de inmatriculare de suport este integral din otel inoxidabil.
Suportii sunt destinati pentru numerele de inmatriculare clasice omologate in Romania si in UE.

Marcaje de contur

marcajele de contur alb, rosu, galben

Marcajele de contur sunt destinate marcarii vehiculelor de dimensiuni mari avariate cu rol de crestere a vizibilitatii pe timp de noapte sau pentru a marca zonele de lucru sau accidentele de pe carosabil.Avantaje:- sunt rezistente la apa;
– raman constant pe suprafata masinii, datorita adezivului special;
– sunt usor de curatat – este de ajuns (si totodata recomandat) sa le stergeti cu un burete umed, cand s-au murdarit.
Dotari pentru mijloace de transport comun sunt dispozitive ce se folosesc la echiparea autobuzelor, autocarelor sau a mijloacelor de transport. Din aceasta categorie fac parte: seturi etichete autocolante, ciocane pentru spart geamul in caz de urgenta, placi clasificare autocar (precizeaza categoria de clasificare).

Semnalizare si avertizare marfuri periculoase

semnalizare si etichetare marfuri periculoase

Semnalizare si etichetare marfuri periculoase sunt produse omologate de RAR folosite pentru identificarea substantei periculoase ce este transportata, realizate din tabla de aluminiu ambutisata prevazuta cu folie reflectorizanta, acestea folosindu-se doar la autovehicule de transport marfuri.

Truse specifice ADR

truse specifice ADR

Truse specifice ADR sunt produse utilizate in cazul avariilor sau accidentelor a vehiculelor ce transporta marfuri periculoase. Acestea sunt prevazute cu unelte precum: lopeti, lanterne, casti de protectie, ochelari de protectie etc. Etichete ADR de pericol pentru diferite tipuri de substanţe sunt realizate din folie autocolantă pe care este imprimata simbolul pericolului. Acestea se gasesc in doua variante: autocolant sau pe suport din tabla.Panouri ADR pentru identificarea substanţei periculoase transportate. Sunt realizate din tablă de aluminiu ambutisată, acoperită cu folie reflectorizantă şi inscripţionate cu numărul atribuit substanţei transportate. Pentru fixarea pe autovehicul se poate livra şi suportul corespunzător.

Lopeti antiscanteie

lopetile antiscanteie

Lopetile antiscanteie sunt folosite la echiparea autovehiculelor ce transporta substante periculoase cat si pentru uz general. Acestea sunt fabricate din tabla de aluminiu ambutisata vopsita in camp electrostatic.

Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!