Securitatea muncii

 

Securitatea muncii – fiecare lucrator trebuie sa isi desfasoare activitatea, in conformitate cu pregatirea si instruirea sa, precum si cu instructiunile primite din partea angajatorului, astfel incat sa nu se expuna la pericol de accidentare. Pentru securitatea si siguranta muncii sunt obligatorii produse precum: panouri de avertizare, echipamente speciale truse de prim ajutor etc.

Truse de prim ajutor

trusele de prim ajutor

Trusele de prim ajutor sunt destinate pentru dotarea unitatilor de prim ajutor fixe si au o valabilitate de 12 luni sau 24 de luni. Cu ajutorul kituri-lor valabilitatea ce prelungeste a truselor sanitare. Trusele sanitare de acordare a primului ajutor medical vor fi folosite astfel in: activitati industriale, agricole si de prestari de servicii, activitati culturale si recreative, activitati de comert si educative.

Kit-uri componente truse de prim ajutor

kituri componente truse de prim ajutor

Kituri componente truse de prim ajutor  au rol de prelungire a valabilitatii a truselor sanitare de prim ajutor cu 24 de luni.

Indicatoare si avertizare pentru securitatea muncii

Indicatoare si avertizare pentru siguranta muncii

Indicatoare si avertizare pentru siguranta muncii sunt produse care au  rolul de informare si avertizare cu privire la modul de utilizare a echipamentelor, uneltelor, precum si informare a iesirilor de urgenta in zonele de lucru. Sunt confectionate dintr-un suport autocolant vinyl sau placa PVC  (de 1mm, 2mm sau 3mm),  tabla  otel galvanizata vopsita multistrat sau tabla de aluminiu, suport Fotoluminescent (autocolant sau semirigid), imprimat serigrafic.

Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!