Semnalizare lucrari

Carucioare portsemnalizare

carucioare portsemnalizare pentru punctele de lucru mobile

Carucioare portsemnalizare pentru punctele de lucru mobile sunt echipamente destinate semnalizarii temporare a zonelor in care se executa diferita diferite lucrari pe carosabil. Caruciorul poate fi mutat in diferite locatii, in functie de necesitati si poate fi prevazut cu indicatoare rutiere sau alte mijloace de semnalizare in functie de specificul lucrarilor executate. Dispozitivul este vopsit electrostatic si acoperit cu folie reflectorizanta 3M.

Panouri reflectorizante rutiere

panourile reflectorizante rutiere

Panourile reflectorizante rutiere semnalizeaza existenta unui santier in lucru si avertizeaza ingustarea drumului, obligativitatea reducerii vitezei etc.

Bariere pentru semnalizarea lucrarilor

bariere pentru semnalizarea lucrarilor

Bariere pentru semnalizarea lucrarilor sunt destinate presemnalizarii lucrarilor pe carosabil atentionand conducatorii auto asupra zonelor care trebuie ocolite.

Balize rutiere

balize din material plastic sau din tabla de otel

Balize rutiere din material plastic sau din tabla de otel sunt destinate marcarilor zonelor unde se executa lucrari pe carosabil pentru atentionarea participantilor la trafic. Sunt confectionate din material plastic pentru a diminua efectul acrosajului, peste care se aplica folie reflectorizanta cu adeziv special. Suportul balizelor este confectionat din cauciu vulcanizat si asigura o buna stabilitate a dispozitivelor. La cerere se pot confectiona si balize din tabla de otel vopsite in camp electrostatic prevazut cu suport tip trepied.

Balize directionale

balizele directionale

Balizele directionale de dimensiuni reduse sunt utilizate pentru delimitarea benzilor sau a sensurilor de circulatie, semnalizarea insulelor din trafic, a refugiilor si semnalizarea temporara a devierilor din trafic. Sunt din cauciuc vulcanizat si au folie reflectorizanta pe ambele fete. Fiind flexibile, nu produc avarii autovehiculelor in caz de impact, nu se deformeaza si isi pastreaza pozitia.

Folii de polipropilena

folii din polipropilena

Foliile din polipropilena imprimata pentru delimitarea zonelor cu lucrari sunt destinate marcarii temporare a zonelor periculoase. Se livreaza in role de 100 m lungime si 100 mm latime sau la comanda si la orice dimensiuni. Banda poate fi personalizata in functie de cerinte.

Lanturi din material plastic

lanturile din material plastic

Lanturile din material plastic sunt folosite in principal pentru delimitarea zonelor cu lucrari dar si in scop ornamental. Pot avea diverse culori.

Indicatoare cu flash-uri

indicatoare rutiere cu flash-uri pentru prevenirea si avertizarea unor accidente

Indicatoarele cu flash-uri sunt folosite pentru atentionarea de la distanta asupra existentei unor zone cu lucrari. In colturi sunt prevazute cu diode luminiscente care sunt vizibile de la mare distanta. Panoul de comanda care contine acumulatori este detasabil si se incarca de la sursa de tensiune de 220V. Ansamblul indicator-panou de comanda este portabil, fiind prevazut cu sisteme de sprijin si fixare pe carosabil.

Palete reflectorizante de santier

paletele reflectorizante de santier

Paletele reflectorizante de santier sunt destinate atat dirijarii vehiculelor rutiere aflate in trafic de catre agentii de circulatie, cat si dirijarii vehiculelor rutiere in zonele unde au loc interventii la partea carosabila de catre angajatii firmelor de constructii. Paleta de dirijare este confectionata din tabla de otel vopsita in camp electrostatic pe care este aplicata folie reflectorizanta verde respectiv rosie. Aceasta are diametrul de 200 mm si este prevazuta cu un maner confectionat din teava de otel.

Palete reflectorizante

palete reflectorizante

Palete reflectorizante au ca destinatie atat dirijarea vehiculelor rutiere aflate in trafic de catre agentii de circulatie, cat si dirijarea vehiculelor rutiere in zonele unde au loc interventii la partea carosabila. Aceasta este confectionata din ABS injectat. Corpul paletei este format din doua parti, partea de prindere avand forma unui maner, respectiv partea activa peste care este aplicata folia reflectorizanta.

Partea reflectorizanta este realizata din folie reflectorizanta clasa 1, serigrafiata cu dungi albe si rosii, care alterneaza si sunt dispuse sub unghi de 45 grade.

Conuri reflectorizante

conuri reflectorizante

Conuri reflectorizante sunt folosite pentru marcarea lucrarilor de pe carosabil. Sunt executate din PVC sau polipropilena si sunt disponibile in trei dimensiuni, cu inaltimea de 300, 500 sau 760 mm. Conurile sunt flexibile, impermeabile, rezistente la caldura si frig. Caracteristicile fluorescente – reflectorizante confera conurilor proprietatea de a fi observate in conditii grele de vizibilitate. Acestea pot fi prevazute pe zona centrala cu una-doua benzi reflectorizante albe sau galbene. Optional pot fi dotate cu lampa de semnalizare.

Lampi de semnalizare

lampi de semnalizare

Lampi de semnalizare cu lumina intermitenta si sursa proprie sunt destinate avertizarii pe timp de noapte a unor zone unde se executa lucrari sau a unor zone periculoase. Pornirea se poate face automat, printr-un senzor, in momentul in care se intuneca.

Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!