Semnalizare orizontala

semnalizare pe orizontala

 

Semnalizarea orizontala cuprinde toate semnele si indicatoarele de pe suprafata carosata formata din butoni rutieri sau diferite tipuri de vopsele folosite pentru treceri de pietoni, scoli, gradinite etc. Acest tip de semnalizare este necesar pentru ordonarea traficului rutier.

Compania noastra comercializeaza la comandă o gamă larga de produse, pentru marcaje rutiere sau pentru managementul de trafic, oferind solutii pentru parcari, drumuri publice sau zone cu restrictionare acces

Securitatea traficului este o problemă tot mai importanta a societatii noastre, fiind vorba atat de securitatea pietonilor cat si a soferilor.

Aplicare marcaje rutiere

aplicare marcaje rutiere
Aplicarea marcajelor rutiere se face cu vopsele pe baza de apa sau solvent, iar pe suprafata vopsita se aplica microbile de sticla pentru o vizibilitate buna pe timp de noapte Aceste marcaje pot fi si prefabricate, de tipul covor cu material antiderapant.

Productie materiale termoplastic

productie materiale termoplastic
Materiale din termoplastic se folosesc pentru realizarea marcajelor precum: sageti de orientare, simboluri, inscriptii. Sunt ideale pe autostrazi, drumuri publice, piste pentru biciclisti si in zonele cu risc ridicat de accidente, acolo unde este necesara o aplicare rapida.

Montaj markeri ingropati

markeri ingropati
Markerii ingropati sunt dispozitive rutiere realizate din poliamida cu fibra de sticla ce permite frezarea suprafetelor de asfalt fara scoaterea acestora din carosabil fara pericolul deteriorarii frezelor pentru asfalt.

 Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!