Productie materiale termoplastice

productie materiale termoplastic

 

Productie materiale termoplastice – materialele  se aplica la temperaturi cuprinse intre 180oC si 200oC, la grosimi intre 2000 – 4000 µm, pe suprafete bituminoase noi sau vechi, fara degradari, iar pe beton de ciment sau pe anumite tipuri de vopsele de marcaj se utilizeaza un sistem primer-material termoplastic. Cu aceste materiale se realizeaza marcaje sub forma de pelicula continua sau structuri in diferite modele, avand un puternic efect rezonator.

productie materiale termoplasticTipuri de marcaje rutiere din material termoplastic:

marcaje rutiere logitudinale ( separare a sensurilor de circulatie si a benzilor pe acelasi sens);
marcaje rutiere tranversale ( de oprire, de cedare a trecerii, de traversare pentru pietoni si biciclisti);
marcaje rutiere diverse ( de ghidare, pentru spatii interzise, locuri de parcare, statii de autobuze, taxiuri, sageti si inscriptii);
marcaje rutiere laterale ( pe borduri, stalpi, parapeti etc.)

material termoplasticRetroreflexia este asigurata de microbile de sticla care se aplica pe suprafata marcajului sau cele care sunt deja incluse in materialul folosit. Produsele termoplastice aplicate la cald sunt produse de marcaj fara solvent, livrate sub forma de pulbere. Produsul se aduce prin incalzire in stare topita si apoi se aplica cu ajutorul utilajelor sau manual. Prin racire se formeaza o pelicula coeziva.

 Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!