Semnalizare verticala

siguranta trafic

Semnalizare verticala –  cuprinde toate pordusele de avertizare, indicare si informare cu care drumurile sunt prevazute Java hwp. Acestea ofera informatii cu privire la starea drumului, accidente, curbe deosebit de periculoase, obiective turistice etc.

Caracteristici tehnice:

  • Fata panoului se executa din folie retroflectorizanta, iar imprimarea celorlalte culori respectiv a simbolurilor se face semiautomat cu vopsea serigrafica rezistenta la mediul extern minim 7 ani ms word 다운로드. Filmul retroreflectorizant de clasa 2 se diferentiaza de filmul clasa 1 avand un plus de putere de reflexie, o mai buna vizibilitate din mai multe unghiuri si o durabilitate mai mare fdisk 다운로드.
  • Structura microprismatica a filmului clasa 3 permite citirea si vederea panourilor atat ziua cat si noaptea.
  • Panourile sunt confectionate din tabla de aluminiu cu grosimea de 2 mm sau tabla otel galvanizat cu grosimea de 1mm 리턴투센더 다운로드. Spatele panoului se vopseste electrostatic evitand efectul de oglinda.
  • Panourile sunt fabricate cu marginile brodate, proces ce asigura: rigiditate sporita a panoului si protectie pasiva la impact prin eliminarea riscului de taiere 둠 2 다운로드.
  • Suporti de fixare sunt din otel galvanizat cu diametre cuprinse intre 48-76 mm.

 

Semnalizari rutiere luminoase

semnalizari luminoase rutiere

Semnalizarile rutiere luminoase au rolul de a informa/atentiona cu privire la starea carosabilului Windows Media Player 64Bit.  Acestea sunt destinate semnalizarii rutiere pe toate categoriile de drumuri: europene, nationale, judetene.

Panouri de orientare si informare

panouri de orientare si informare

Panourile de orientare si informare pot fi simple sau cu fete duble in functie de locul utilizarii acestora, pe strazi sau in intersectie cu montare pe zid sau stalp 아니마 다운로드. Acestea pot fi de dimensiuni normale sau mari cu montare si pot oferii informatii precum directia catre o localitate si distanta pana la aceasta. De asemenea, pot informa ca exista un obiectiv turistic in apropiere 지파일 다운로드.

Dirijare si  sistematizare rutiera

dirijare si sistematizare rutiera

Dirijarea si sistematizarea rutiera cuprind acele sisteme care asigura o buna circulatie pe drumurile judetene, nationale si europene 마인크래프트 복돌 다운로드. Acestea sunt utilizate pentru delimitarea benzilor, reducerea vitezei si pentru a crea o vizibilitate in trafic.

 Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI perfectdisk 다운로드!