Indicatoare rutiere

 

 

 

Indicatoare rutiere –  sunt confectionate din table de otel, ambutizate si vopsite in camp electrostatic si sunt omologate de catre institutiile abilitate.

indicatoare rutiere aluminiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indicatoare rutiere reflectorizante sunt destinate semnalizarii rutiere pe toate categoriile de drumuri: judetene, nationale, europene.

indicatoare rutiere fixe de atentionare

Se disting trei nivele de reflectorizante: nivelul 1, nivelul 2 si nivelul 3. Aceleasi nivel trebuie sa fie prezent in componenta semnului. Pentru confectionare semnalele de avertizare de pericol și interdicția, de acordare prioritate sa utilizeaza reflectorizante de nivelul 2.

 

 

Tipuri de indicatoare rutiere:

– indicatoare de avertizare
– indicatoare de interzicere și de obligatii
– indicatorul Stop
– indicatoare cu indicatii generale
– indicatoare de servicii
– indicatoare cu indicatii
– indicatoare pentru avertizarea unui pericol
– indicatoare de urgenta
– indicatoare pentru semnalizarea lucrărilor care afectează traficul rutier sunt destinate semnalizarii lucrarilor efectuate pe carosabil la toate categoriile de drumuri.

indicator rutier cedeaza trecerea cu leduri     Indicatoare reflectorizante echipate cu lămpi tip LED          sunt destinate semnalizarii suplimentare cu dispozitive          luminoase a zonelor cu pericol ridicat de accidente. Flash-      urile sunt controlate de un dispozitiv electronic de                    comanda care permite functionarea lor cu frecvente                 variate, si , pentru o anumita perioada, chiar in absenta         tensiunii de alimentare de la retea.

 

 

Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!