Semnalizari rutiere luminoase

semnalizari rutiere luminoase

 

Semnalizari rutiere luminoase au rolul de a informa/atentiona cu privire la starea carosabilului. Acestea sunt destinate semnalizarii rutiere pe toate categoriile de drumuri: europene, nationale, judetene.

Semne de circulatie traditionale imbunatatite cu tehnologia LED pentru a fi utilizare in zone cu risc ridicat, pentru utilizarea in locuri periculoase mai ales in cazul in care sunt adesea coliziuni, cum ar fi treceri de cale ferata, pe curba de drum, lucrari de drumuri, locuri cu vizibilitate redusa. Sunt realizate dintr-un material extrem de usor si durabil, rezistent la conditiile meteo. De asemena, au un sistem de control al luminozitati, astfel incat sa fie vizibil in timpul zilei si sa nu orbeasca soferul in timpul noptii.

Tehnologia folosita este una cu un consum foarte redus de energie si sunt bine adaptate pentru a fi utilizate in sistemele de energie solara

In aceasta categorie intra si semnele care au senzori radar ce se activeaz atunci cand detecteaza un vehicul in miscare cu viteza excesiva si nu are nici o intentie de oprire sau reducere a vitezei. Aceaste dispozitive ofera o mai mare asigurare ca soferul va raspunde, decat in cazul in care semnul este intermitent tot timpul. Sunt folosite oriunde exista un pericol de coliziune, in special in zonele unde sunt caii ferate și intersectii periculoase. Semnele sunt toate cu LED-urile de culoare galbenă, cu chenar roșu și text alb in interior.

 

Indicatoare rutiere

indicatoare rutiere
Indicatoarele rutiere sunt ansambluri de sisteme care au rol de informare/atentionare asupra drumului cu privire la zonele periculoase, sensuri giratorii, curbele deosebit de periculoase, viteza legala de mers etc. Acestea sunt prevazute cu folie reflectorizanta sau cu lampi tip LED ce emit lumina intermitenta.

Indicatoare feroviare

indicatoare feroviare
Indicatoarele feroviare sunt ansambluri de sisteme  care au rol de informare asupra drumului cu privire la zonele periculoase, viteza legala de mers sau de a atentiona. Acestea sunt prevazute cu folie reflectorizanta sau cu lampi tip LED cu emitere de lumina intermitenta.

Echipamente rutiere cu semnalizare luminoasa

echipamente semnalizare luminoasa
Echipamentele rutiere cu semnalizare luminoasa sunt prevazute cu lampi de semnalizare tip LED ce emit lumina intermitenta, ofera informatii si avertizeaza in legatura cu starea drumurilor. Daca drumurile sunt in lucru, blocate sau accidente in zona. Acestea sunt folosite la semnalizarea trecerilor de pietoni sau a zonelor periculoase.

Semnalizare lucrari

semnalizari lucrari
Semnalizatoarele de lucrari sunt special folosite in cazul lucrarilor pe carosabil. Acestea sunt prevazute cu folie reflectorizante sau lampi tip LED si ofera informatii despre evitarea unui drum, viteza de mers sau daca se lucreaza cu vehicule speciale.

Pentru a vizualiza ofertele noastre, da-ti click AICI!